Schnitzel

God eftermiddag.
Finns ett ord som sammanfattar denna dag, vuxet. Jag har skottat en massa snö, lagat mat, diskat och mycket mer. Ganska imponerande av mig. Måste ju börja nu om man ska flytta någon dag. hehe. Gjorde egna kycklingschnitzlar. Väldigt goda. Mamma får en också när hon kommer hem från jobbet.
Imorgon blir det fredgasmys. Finally. Jag saknar min Malin! <3
/k

Donken, nej

God kväll.
Idag blev det lunch med malin, eller rättare sagt, jag kollade malin åt. Hade planerat att äta på donken med robert idag så skippade att äta. Men så blev inte fallet, robert fick inga pengar och det var snöstorm. Ingen bra kombination. Det får vi ta en annan dag istället. Babe klippte sig och färgade håret idag också, har dock inte sett hur det ser ut. Men snygg som vanligt antar jag. I helgen blir det utgång. Längesen för min del.
Men det är 3 dagar kvar tills dess..
Jag är trött och sliten .. utarbetad .. not. dagens skämt. sov gott
/k

Leo

Ställde klockan på 08:00 idag, vaknade dock innan pga att mina syrror stod och skrek på varandra -.- Bra början på dagen. Men men, fixade lite frukost och satte mig vid datan. Vad annars ska man göra så tidigt?
Sen var det bara att vänta tills Leo skulle komma. Skulle vara " barnvakt ", och så blev det. Han kom och vi spelade lite spel och hade det roligt.
Mormor ligger på sjukan, har opererat sig.. Men hon mår bättre nu. Bra!

Imorgon blir det kanske donken beroende på om Robert får pengar eller inte. Vi får hoppas, är väldigt sugen på en big mac och köret. Längesen nu.
Nej om man ska ta och lägga sig och kolla på det vanliga, Roadwars och UFC. Sov gott!
/k

sur

jag är trött och irriterad. ätit för lite idag. då blir kim lättirriterad. blir det på allt också.
så därför är det torka idag. pappa klämde världens finne på mig idag också, nice bajs. ont än.
nu ska jag lägga mig två meter under täcket.
godnatt!
/k

Bingolotto

Ännu en helg med Malin, denna gången friska.
Mysigt. Idag blev det bingolotto .. mamma, jag och malin. Ingen vann men kul var det.
Efter det blev det hemfärd för mallan för imorgon ska hon inleda sin sista vecka på Siesta. Sen läggs det ner för att göras om till en pastarestaurang. Coolt.
Nu sitter jag här i min ensamhet med huvudvärk och med mina ostbågar. Jag är ett fetto. Men jag trivs.

Snart blir det tv, kanske lite UFC eller roadwars .. vi får se. Inte robotwars som man kan tro. haha
Nej men sov gott!
/k

Nivea!

Vaknade som vanligt .. sent. Men vad gör det, är ju arbetslös. Idag var det dock lunch inbokat med älsk. Det blev Kalles kök och lövbit för min del medans Malin tog några tacobiffar. Såg ganska gott ut. Sen bar det hemåt för lite kaffe och matsmältning. Höll på att somna .. blev katastrofalt trött. Men jag lyckades hålla mig vaken.

Imorgon är det fredagsmys. Lördag blir tidig uppgång pga att Malin börjar 06:00 typ .. Vet aldrig med hennes tider, kommer och går som hon vill. Skitunge. Men fin för det.

Ikväll har jag inte lust med något. Inte ens att spela, tro det eller ej. Kanske kolla på handboll, det verkar ju gå 24/7 på tv4 sport. Kul det.

Är ensam hemma nu så kanske ska passa på att äta vettig mat? Har suttit och grisat i mig en halv påse cheeseballs. Kunde inte motstå att köpa det när jag gick förbi på Willys. Var där för att bara handla Nivea för läpparna .. men i detta fall blev det inte "bara" .. Jag som ska börja träna och allt, då blir det andra bullar. No snacks. Det kan bli svårt..
Men man måste försöka. Nu ska jag som sagt äta.
/k

Rolandz

Vad har hänt? Jag har börjat sova jätte mycket nu. HM, en sovperiod kanske?
Idag blev det lek med roberto. Spelade kort och körde rally. Trevligt. Nu när man är frisk. Man blir socialtstörd.

Såg att babe lagt ut lite old pics på bl.a sig själv och mig. Fan vad man såg ut. Haha!
Snart är det fredag och det betyder bara en grej, fredagsmys med mallan. Mums!
Sist vi sågs var båda sjuka, inte så roligt kanske. Man blir ju så sur.

Nej ikväll får det bli ... lungt.. Ingen handboll idag? Nej jag får vänta. Fan ta sverige .. förlorade igår. Stjärt.
Bara för det ska jag sova, god natt!
/k

Jag var 20år gammal ..

Godkväll.
Denna dag kunde ju börjat bättre. Hade världens mardröm.
Men i övring så sov jag apskönt. Börjar bli frisk nu det märks. Börjar få energi igen. Dock gör halsen ont men det går väl över med tiden? Halstabletter får inhandlas imorgon.
Just det, fick ett sms imorse av älski om att jag skulle lyssna på radion vid 11. Självklart gjorde jag det och då får jag höra att  "Malin vill önska en låt till sin pojkvän". Gissa vilken låt? Jo Peter Lemarc - Little willie John. Väldigt bra låt tycker jag. Kanske inte sånt en 19åring ska lyssna på men vafan. Den är typ " vår låt " känns det som.
Hhehe, tycker det var fint gjort!
Måste önska en låt till Mallan nu i dagarna då .. men vad? får tänka ut något roligt.

Nu är klockan lite över 23 och det är varmt och jag börjar bli trött. Funderar starkt på att lägga mig i sängen och kolla på Road Wars. Det gör jag alltid.
Skriver mer imorgon.
Sov gott!
/k

Sjuk/frisk

Sjuk .. Nej men är på bättringsvägen nu. Igår/förrgår var det förjävligt .. feber och allt i princip. Men nu har alla i familjen varit sjuka .. inklusive mallan brallan. 
All sjukdom förstörde min och babes planerade helg totalt .. bajs också
Urs!
Imorgon är det måndag och jag hoppas på ett samtal. Från jofrab. Lets hope.

Ikväll blir det bara lugnt, Vad blir det för mat?
Nej nu ska jag lyssna på rolandz och knarka.

Malin är bäst<3

Finally?

God kväll. Då var det dags igen efter en tids lanperiod med roberto. Där fick ni förövring anledningen till varför jag inte bloggat. Jag har spelat istället :). Så " Mal katral with the fal and the sal " har varit sådär lagom glad.
Surpuppa. Men nu ska jag skärpa mig och verkligen försöka skriva varje dag, för din skull Malin.

Igår och idag var jag med just Malin. Vi tog det mestadels lugnt eftersom båda var ganska sega/trötta, iallafall jag. Inte så konstigt om man sitter uppe till typ 04:00 varje dag i typ 4 dagar, eller 3 kanske.

Sova ut har jag inte heller fått göra eftersom malin babe går upp vid 06:00 på morgonen för att bege sig till jobbet. Då är det bara gå upp så man kan lägga sig lite tidigare på kvällen sen. Som jag förmodligen ska göra idag. Kommer sova som en gud inatt. mums.

Imorgon är det fredagsmys planerat. Så drar till storstadan gripenberg för att sova. Eller just det, Malin ska ju jobba lördag också så det blir Tranås. 06:00 igen .. yeah .. Sen senare blir det bandy, bois - boltic. Trevligt.

Nej nu ska jag stämpla ut. Vi hörs

/k

sorry

jag har vart dum. spank me! jag gillar faktiskt spanking, det livar upp lite liksom! visst?

förresten har jag LAN med min pojkvän så därför jag inte uppdaterar! är lat också. bryr mig inte om något annat än min dator just nu. och ändå kan jag liksom inte klicka in här för det är för jobbigt!!

min dator är allt. sen kommer tv:n såklart. det är det viktigaste i mitt liv!
 fast självklart. robert. han är ju alltid min nummer ett här i livet! fast det gå ju liksom inte förklara med ord hur mycket han betyder för mig!

robert, älskling, jag älskar dej!<3

nehe nu ska jag gå och ha massrunkning med pojkvännen.

hörs en annan dag då.


är lite coolare än alla andra!!!

Lördag igen

Vaken. Blev visst sent igår/idag, vaken till 03:00 ungefär. Kunde verkligen inte sova. Pigg som f*n. Men jag lyckades somna tydligen.
Idag kommer mallan brallan hit, tänkte jag skulle ladda ner New moon. Har blivit beordrad att göra det.
Babe mår inte riktigt bra idag så jag får försöka ta hand om henne. Jag ska göra mitt bästa.
Nej nu ska jag hämta mitt kaffe
/k

Torsdag

God morgon alla fåntrattar!
Första gången på väldigt länge man vaknar och fryser, händer typ aldrig. Det är väl för att jag inte har Malin vid min sida? Det tror jag iallafall.
Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli klar så man kan bli pigg. Kaffe+Kim=Speed!

Idag kanske det får bli lan då?
Jag får hoppas. Nej om man kanske ska ta och läsa ett par sidor av sin bok man köpt "Metro 2033 - Den sista tillflykten " eller kolla på "Vad blir det för mat" ? 

/k

Nystart

Jaha, nu har man rent ut sagt blivit tvingad att börja blogga. Kanske inte så ansträngande för mig för jag sitter ju i princip vid datorn jämt när jag inte är med min älskade Malin.

Barnvakt idag, Lektanten Malin lovade att vara barnvakt och fick frågan att hjälpa :). Självklar vill jag det. I like children .. haha! Ganska kul faktiskt, trots att malin var och såg ut som en mupp.
Internt; Papa tor popp. Gissa vad det betyder ..

Nehe, ska försöka vara aktiv nu också då, nu när älski pälski har fixat en seriös och fin blogg åt mig. Fast det var trotsallt hennes idé. Men jag ska vara aktiv!

Nu ska jag göra annat , kanske kolla på ett avsnitt av Vad blir det för mat Säsong 3?
Vem vet, har ju redan kollat igenom heal säsong 2.

Sov gott!
/K

love

nu är det så att jag ska börja blogga igen! kul va?

min största kärlek håller på att göra i ordning min blogg!.

hon är bäst.
/k






//ja det finns en del kvar att göra. maassa. men jag orkar inte mer nu för tillfället. är övertrött! ska fixa det en annan dag. tänk på att kim är världens finaste människa! :) /flickvän.. //


RSS 2.0